Frågor och svar

Jag vill boka tid för läppförstoring (eller annan fillerbehandling) men vet inte vilken produkt som passar mig eller hur mycket jag behöver?

Hos oss ingår alltid konsultation innan behandling. Vi går tillsammans igenom vilken filler som passar dig och hur mycket du behöver. Du bokar bara en tid för läppförstoring (spelar ingen roll vilken du väljer) Det viktiga är att vi har 40min på oss så löser vi resten på plats.
Det vanligaste är att man väljer en lättare produkt första gången (0,5-1 ml Belotero balance eller Teosyal RHA 2).

Jag vill boka tid för botox men vet ej om jag ska boka 1,2 eller 3 områden?

Du bokar bara en botoxtid så tittar vi på plats hur starka muskler du har och vilket resultat du vill uppnå. Det är svårt att på förhand säga hur mycket som går åt till just dig.

Jag vill boka både läppförstoring och botox, hur gör jag?

Det räcker att du bokar en tid för läppförstoring. Under tiden då bedövningen verkar lägger vi din botox.

Hur länge håller en läppförstoring?

Första gången du fyller läpparna med fillers vill kroppen bryta ner produkten och det är individuellt hur fort detta går. Om du vill satsa på ett mer varaktigt resultat så får du räkna med att fylla på efter ca 2 månader efter första gången. Räkna med att fylla på 2-4ggr första året och sedan ca 1ggr/år för att underhålla storleken.

När jag bokar kommer inte betalsätt för klarna upp?

När din bokning är genomförd kommer förslag om att välja klarna som betalsätt. Om detta inte kommer upp automatiskt så kan det hända att du redan har en pågående betalningsplan med klarna för något annat du köpt eller att du ej blir godkänd av någon anledning. Ring Klarna och fråga dem, vi kan inte styra över klarnas regler.

Kan jag betala med klarna när Studio Z har olika kampanjer med nedsatta priser?

Tyvärr kan vi ej dra bort din rabatt om du väljer att betala med klarna.

Jag ska åka på semester dagen efter behandlingen. Är det okej?

Vi ser helst att du bokar en vecka innan du åker iväg på semester. Om det skulle uppstå någon komplikation efter din behandling bör du kunna ta dig till oss snarast möjligt. Du bör ej heller vistas i solen veckan efter din behandling.

Jag måste avboka min tid, vilka regler gäller vid avbokning?

För att slippa betala för en utebliven tid så rekommenderar vi att du avbokar i tid. Du fick i din bokningsbekräftelse (Mail) en avbokningskod som du använder när du avbokar din tid.
Du kan inte avboka din tid via sms, telefon eller Mail till oss utan måste avboka via bokadirekt.
Du måste avboka senast 24 timmar innan bokad tid, annars utgår en avgift på halva behandlingsbeloppet.

Hyalase, vad är det?

Hyalase är ett licensläkemedel som man använder vid borttagande av filler.
Detta är även ett akutläkemedel som används om du mot all förmodan skulle råka ut för en kärlocclusion (dvs att filler täpper till kärlet så det blir en propp).
Alla seriösa kliniker har Hyalase och kan ta hand om eventuella komplikationer.

Vi använder även hyalase när du vill ta bort en del av din filler pga för stora läppar, ojämnheter eller inkapslade kulor. Priset som anges när du bokar gäller för 1ml och kan kosta mer om det är ett större område som vi behandlar.