Belkyra i Göteborg

Behandla dubbelhaka med Belkyra

Dubbelhaka är någonting som ofta uppstår vid åldrande, genpåverkan eller viktuppgång men även normalviktiga personer kan drabbas. Det är oftast oönskat men svårt att bli av med oavsett om man tränar.

Vi på STUDIO Z har utbildad och certifierade behandlare inom Belkyra som innehåller den aktiva substansen deoxicholsyra som också finns naturligt i kroppen som underlättar nedbrytningen av fettceller. Belkyra är den första godkända icke-kirurgiska metoden för behandling av oönskat fett under hakan. Den bryter ner fettet under hakan och ger en den en kontur.

Inför behandling
Inför en behandling bokar vi ett möte för konsultation för att diskutera problemområdet och önskemål för att vi ska kunna ge vår rekommendation och tillsammans bestämma behandling. Vi kan utföra behandlingen i direkt anslutning till konsultationen men vi föreslår alltid att man ger sig själv lite betänketid.

Under behandlingen använder vi oss utav en mycket tunn nål och önskar man bedövningssalva så finns det såklart att tillgå. Behandlaren injicerar små mängder på flera olika ställen under hakan och hur mycket Belkyra som krävs beror på mängden fett. Det kan behövas upp till 6 behandlingstillfällen för att uppnå det mest optimala resultatet men det flesta upplever märkbar effekt redan efter två behandlingar.

Vi vill att man är feberfri och inte har sår kring behandlingsområdet. Vi behandlar heller inte gravida eller ammande. Man bör heller inte använda blodförtunnande medicin vid ingreppet.

Efter behandling
Efter en behandling kan det tillkomma en del biverkningar, vilket är helt normalt. Man kan känna en minskad känslighet, svullnad och blåmärken under hakan. Det här effekterna är tillfälliga och försvinner inom kort. Det brukar vara mest tydligt efter första behandlingstillfället för att sedan minska vid nästkommande.

Du kan direkt efter avslutad behandling återgå till din normala vardag och det finns ingenting vi avråder dig ifrån men ser helst inte att man utför någon fysisk träning samma dag.

Innan man kan göra en till behandling måste man vänta minst 4 veckor, vilket innebär att det kan dröja en tid innan man får sitt önskade resultat. Vi lovar att det är värt väntan och att resultaten blir toppen.

Tveka inte på att höra av dig om du har frågor och funderingar eller boka en konsultation för att få den bästa rekommendationen från vår erfarna personal. Vi strävar alltid efter att nå önskade resultat!

Boka tid